Covid fertőzés

Ma reggel több olyan tünettel ébredt, amelyek covid fertőzésre utalhatnak. Felhívta a háziorvosát, aki a tünetei alapján komoly esélyt lát rá, hogy covid fertőzés. Azt javasolta, hogy mindenképpen csináltasson tesztet és mindenképpen maradjon karanténban addig is, amíg nem kapja meg a teszt eredményét. Ez jó pár napig tarthat.El kell döntenie, hogy értesíti-e mindazokat, akikkel az elmúlt napokban találkozhatott és azokat a helyeket, ahol megfordult (rokonok, barátok, munkahely, más helyek, ahol megfordult).

A szavazás eredménye a Play Integrity Facebook csoportban:

A Play Integrity csoportban a Facebookon a résztvevők hozzászólásai is olvashatóka. Itt csak a szavazás és vélemények összegzése:

36-an azonnal értesítenének mindenkit már covid gyanúval is, 4-en csak gyorsteszttel megerősített gyanúval. Az összefoglalót meg e héten a hozzászólók meg is írták. Hetek óta a covid dilemmák, mind azt mutatták, hogy kevesen bíznak a hivatalos eljárásokban és a közhatalomban. Viszont az „embertársainkkal szembeni erkölcsi kötelességeinkkel” tisztában vagyunk. A szomorú csak az, hogy ezt a kötelességet, bizalmat élvező közhatalommal együtt és összehangban sokkal hatékonyabban lehetne érvényesíteni. Különösen járvány idején!

6Flóra Bauer and 5 others1 commentLikeCommentShare